• O nás Felix a spol.
  • Nabízíme Naše služby
  • Náš tým Lidé ve Felix a spol.
  • Aktuálně Novinky a Pro bono
  • Kontakt Kariéra u Felix a spol.

• Tisková zpráva – kybernetický útok

18. 09. 2020

Vážení klienti a obchodní partneři, v týdnu od 7. do 13. září 2020 jste mohli zaznamenat obtíže v elektronické komunikaci s naší kanceláří, za které se tímto omlouváme. Obtíže byly způsobeny vnějším faktorem, když v noci z pondělí 7. na úterý 8. září 2020 Felix a spol. advokátní kancelář, s.r.o. úspěšně odolala pokusu o sofistikovaný kybernetický útok. Z důvodu opatrnosti a za účelem další prověrky byly odpojeny veškeré IT systémy. Následně provedený externí bezpečnostní audit jednoznačně prokázal, že díky přijatým technickým a bezpečnostním opatřením nedošlo k úniku, poškození či ke zneužití jakýchkoli dat. Tým advokátní kanceláře vynaložil s podporou expertů na IT a kybernetickou bezpečnost veškeré úsilí k zajištění kontinuity a kvality poskytovaných služeb a minimalizace dopadů na běžné fungování kanceláře s tím, že veškeré systémy od 12. září 2020 již fungují v normálním režimu. Bezpečnost dat a údajů našich klientů a obchodních partnerů pro nás vždy byla a je prioritou, proto budeme i nadále zlepšovat uplatňované bezpečnostní standardy a udržovat je na té nejvyšší úrovni.